Nový trend - Mikuláš bez cukru

Svätý Mikuláš bol známy svojou skromnosťou a dobrotou. Všetok svoj majetok rozdal chudobným. Často pomáhal iným, avšak nikto ho pritom nevidel. Odtiaľ pochádza tradícia tajného obdarúvania pod rúškom noci, ktorú sme si ponechali dodnes. Šiesty december sa blíži a Vy rozmýšľate čím naplniť nedočkavé čižmy? Máme pre Vás skvelé nápady na Mikulášsku nádielku, akú ešte nezažili. Určite svojich najbližších dobre poznáte a viete čo im chutí. Ktorú fajnotu by si vybrali z dnešného Mikulášskeho menu?

mikulas2

Pizza pre pizzožrútov

Ak máte doma pizzožrúta, ktorý by najradšej jedol pizzu 3x denne, určite ho potešíte ponožkovým Pizza Boxom s chrumkavými trojuholníčkami. Nedajú sa síce jesť, ale na nohách vyzerajú perfektne! Stačí už len vybrať tú správnu pizzu. Italiana? Hawaii? Alebo Seafood? 

Sushi ako životný štýl

Sushi, to nie je len pokrm ale životný štýl. Pôsobí blahodárne nielen na naše chuťové poháriky ale aj na naše zdravie. Pochádza z Japonska a rozšírilo sa do celého sveta vrátane Slovenska. Máte aj Vy v rodine sushi-friendly člena? Nápaditý ponožkový Sushi box ho určite očarí. 

Neodolateľný burger

Šťavnatý, bohato obložený burger, tomu odolá len málokto. Konečne je tu ale burger, ktorý si môžeme užiť bez výčitiek svedomia. S hranolkami či vege, teraz si ho môžu všetci užiť dosýta. Darčekové balenie ponožiek Burger je jednoducho na zjedenie!

Bez kávy ani na krok

Pre fajnšmekrov, ktorí pijú len tú najlepšiu kávu a vedia si ju aj patrične vychutnať, máme tiež jedno prekvapenie do čižmy. Darčekové balenie ponožiek Ľadová káva v plechovke, to je malá milá pozornosť, ktorá má aj praktické využitie. Kávu si predsa treba vychutnať štýlovo!

Jedno orosené

Osviežujúce čapované pivo s obrovskou penou je splneným snom každého pivára. Niekedy však dobre padne aj pivo v plechovke. Naše Pivo v plechovke v sebe ukrýva originálny pár ponožiek. Neuhasí smäd, ale zato dodá šmrnc každému outfitu. 



Tak ako, skúsite tento rok vymeniť sladké cukrovinky za slané a horké drobnosti? Nedajú sa síce zjesť, ale o to dlhšie trvá radosť z nich.

Lucia Minárová