6 tipov na originálne vianočné darčeky

Vianoce sú za dverami a Vy ešte nemáte nakúpené darčeky? Nemusíte behať po obchodoch. Sadnite si na gauč, vyložte si nohy a objednajte si darčeky cez internet. Na paradoo.sk nájdete milé drobnosti pre celú rodinu. 

Mydielka vyrábané s láskou 

Darujte mydielko, ktoré má vlastný príbeh - prešlo láskavými rukami, ktoré ho vyrobili s radosťou a pre radosť. Blahodárne zloženie s podmanivou vôňou poteší každú mamku, babku i svokru. Vyberte si z pestrej palety ingrediencií, ktorú namiešala sama príroda. Vôňa čerstvo zomletej kávy, zmyselného santalového dreva alebo byliniek pohladí všetky zmysly. Ručne vyrobené mydielka sú tvorené v chránených dielňach a pomáhajú ženám v núdzi. 

Vianočné ponožky vyčaria úsmev na tvári

Vianoce bez ponožiek by ani neboli Vianoce, však? Každý z nás už nejaké dostal alebo daroval. Tento rok musia byť farebné, veselé a hlavne vianočné! Veselé ponožky vo Vianočnom boxe potešia všetkých členov rodiny. Sú dostupné v 3 veľkostiach takže hravo doladíte rovnaké pre mamu, otca, dcéru i syna. Nohy v teple, horúci punč a oheň v kozube, to je pravé domáce leňošenie.

iStock-1280316387

Nápadité jutové tašky

Jutová EKO taška v krásnom darčekovom balení poteší každú štýlovú ochrankyňu prírody. Vonkajší minimalistický dizajn dopĺňa hravá vnútorná podšívka a pevné farebné ušká. S touto praktickou taškou, ktorá sa zmestí do každej kabelky, bude vždy pripravená na malý, veľký a dokonca aj neplánovaný nákup.

Výnimočné púzdro na notebook

Tablet či notebook má už takmer každý z nás. Čo ale nie je takou samozrejmosťou je kvalitné púzdro. Praktický EKO obal na notebook alebo tablet poteší dámy aj pánov s dobrým vkusom. Nielenže ich dokonale ochráni pred poškodením, s kúpou obalu získate aj dobrý pocit, pretože je vyrobený v chránenej dielni z recyklovaných materiálov. Pomôžete našej prírode aj ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú. 

Hravé plagáty do detskej izbičky

Každé dieťa má nejaké obľúbené zvieratko. A čo Váš drobec? Ježko, medveď, jeleň, sova... Sú také rozkošné, že vôbec nie je jednoduché vybrať len jedno. Odporúčame vytvoriť si na stene mozaiku z viacerých a uvidíte ako detská izba doslova ožije. Vaše ratolesti budú z detských plagátov s motívom zvieratiek nadšené. Títo kamaráti im budú robiť spoločnosť a úžasne zútulnia ich malé kráľovstvo. 

Rozkošné legínky a tričká pre najmenších

Deti milujú obrázky a úplne najviac na oblečení. Oblečte ich kvalitne ale pritom štýlovo. Objavujte spolu veselé motívy, ktoré pozývajú malých nezbedníkov do sveta fantázie. Skombinujte nádherné detské topy s pestrofarebnými detskými legínkami, ktoré hrajú všetkými farbami dúhy, len aby rozžiarili malé očká. Obliekanie bude odteraz zábava!

Všetci pokope a hrejivé teplo domova prevoňané koláčikmi. To sú pravé Vianoce. Želáme Vám aby ste ich prežili v kruhu rodiny, v pokoji a radosti. 

 

Lucia Minárová