Detské nôžky v teple

Naše malé poklady nám tak rýchlo rastú. A rastú aj ich nôžky. Niekedy máme pocit, že nestíhame dokupovať väčšie oblečenie a najmä ponožky. Poznáte to, ponožiek nikdy nie je dosť. Preto máme pre Vás niekoľko tipov na originálne detské ponožky a trendové legíny.

Zábavné ponožky pre najmenších

Keď nám je chladno, tak si niečo oblečieme alebo sa prikryjeme. Bábätko to zatiaľ nedokáže, preto sa musíme o jeho pohodlie starať my. Studené nožičky, to nie je nič príjemné. Roztomilé ponožky paradoo pre najmenších si s tým hravo poradia. Bábätko si môže voľne kopkať bez toho aby sa mu vyzúvali. Nikde ho netlačia a tak si sladko spinká a zobúdza sa so širokým úsmevom. Každé ráno ho prekvapia nové farby a vzory na svojich drobných nôžkach. Rovnaké, či rôzne? Obujte mu ponožky s chutnými zvieracími vzormi a nový deň sa môže začať!

Prvé kroky, to je veľká životná udalosť. Drobec objavuje svet okolo seba spolu so svojimi ponožkovými kamarátmi. S usmievavou opičkou či bláznivým dinosaurom je to vždy veľká zábava. Detské veselé ponožky potešia malé princezné i odvážnych rytierov. 

Rána bývajú niekedy náročné, najmä keď treba ísť do škôlky či jasličiek. Kto dostane malého hasiča von z postieľky? Jedine požiarnik Freddie. A rozospatú lesnú vílu? Samozrejme kamoška lama. Bavte sa a kombinujte. Vytvorte si ranný rituál. Privolajte spolu dúhu s úžasnými dúhovými ponožkami. Vyberte si niektoré z darčekových balení veselých ponožiek pre deti. Vaši malí nezbedníci budú nadšení a ranné obliekanie bude plné radosti.

detskenozky2

Originálne ponožky pre deti

Školáci už majú svoj názor a chcú ho aj vyjadriť. Radi si vyberajú a kombinujú oblečenie sami. Od hlavy po päty. Najviac sa vybláznia na ponožkách. A vôbec nemusia byť rovnaké. Čím šialenejšie kombinácie, tým lepšie. Máte doma športovca, budúceho astronauta alebo nádejnú veterinárku? Prekvapením v podobe peckových ponožiek s ich obľúbeným motívom zabodujete. 

Rozkošné legíny pre malých šibalov a šibalky

Rady sa hrajú na zemi, štvornožkujú, všade vyliezajú, všetko preliezajú. Stavte na kvalitné materiály, ktoré ustoja nápor detských šibalstiev. Obliekanie už nebude nikdy viac boj ale radosť. Navlečiete ich jednoduchšie ako pančuchy. Určite ste si všimli že z pančúch deti rýchlo vyrastú a ešte rýchlejšie ich zoderú. Legíny ponosia oveľa dlhšie a parádne sa dajú kombinovať s ponožkami. Môžu sa nosiť univerzálne - doma, na spanie, pod nohavice, otepľovačky či overal. Naozaj šikovný kúsok do detského šatníka! Roztomilé detské legíny si zamilujete. Hravé vzory s milými zvieratkami rozjasnia Váš spoločný deň.

Veríme, že sme Vás inšpirovali a našli ste dokonalé ponožky či legínky pre Vaše ratolesti. Také, ktoré im prinesú radosť a pohodu do obyčajných i neobyčajných okamihov.

Lucia Minárová