Jeseň má štýl

Keď babie leto vystriedajú chladné a sychravé dni, odzrkadlí sa to v našom šatníku aj botníku. Chcete aj na jeseň vyzerať šik a cítiť sa pohodlne? Ukážte okoliu svoju kreativitu a doplňte svoj outfit tredovými ponožkami! 

iStock-1043046236_1

Hravé ponožky s dotykom jesene

V prechodnom období sa bez poriadnych ponožiek nezaobídete. Doprajte svojim nohám pohodlie, ktoré si zaslúžia. Určite sa potešia prírodným materiálom a farbám opadaného lístia.  Najväčším hitom sú teraz motívy lesa a lesných zvieratiek. Veselé ponožky Hríby, Veselé ponožky Ježko a Veselé ponožky Lišiak vyčaria úsmev nielen na Vašej tvári. Dobrá nálada v každom počasí zaručená! 

Protišmykové termo ponožky 

Skrátené nohavice si priam pýtajú niečo na oživenie. Výraznými ponožkami nič nepokazíte. Práve naopak. Podčiarknete svoju individualitu a jedinečný štýl. Ak siahnete po kvalitných termo ponožkách, dokonale Vás zahrejú. Tento univerzálny kúsok využijete do mesta aj do prírody, od jesene až do jari. Protišmykový dezén oceníte aj doma. Často zabúdate na papuče? Pošmyknutie na klzkej podlahe Vám odteraz nehrozí. 

Roztomilé legíny pre deti

Mäkké legíny sú super vynález na domáce leňošenie počas jesenných dní. Malých objaviteľov však neodradí ani chladné počasie. Vonku je predsa toľko zaujímavých vecí! V prechodnom období je potrebné vrstvenie. Ideálna je spodná vrstva v podobe pružných a pohodlných legín. Príjemne zahreje a Váš drobec sa môže voľne hýbať. Lesné potulky, prechádzky v parku, šantenie na ihrisku… nôžky budú stále v teple. Vyberte si z obľúbených jesenných motívov. Rozkošné Legíny s ježkom alebo milé legíny s lišiakom spestria Váš spoločný deň. Výprava za novými dobrodružstvami sa môže začať! 

Spríjemnite si pochmúrne dni

Keď Vám začne dážď klopkať do okien, je čas zababušiť sa do deky a popíjať horúci čaj. Začína sezóna šípkového čaju, ktorý je ozajstným pokladom pre naše zdravie. Nielenže posilňuje imunitu, dokonca znižuje cholesterol a pomáha pri chrípke a zápaloch.

iStock-1245646513Šípky pôsobia blahodárne aj na naše ruky, ktoré sú na jeseň vystavené chladu a vetru. Poskytujú účinnú pomoc pri suchej pokožke, prvých známkach starnutia a drobných vráskach. Starostlivosť o ruky začína totiž už pri ich umývaní. Vyskúšajte ručne vyrobené a čisto prírodné Šípkové mydlo. Jeho špeciálne zloženie s olivovým olejom a kozím mliekom Vám zaručí dokonalú výživu a hydratáciu. 

Veríme že sme Vás inšpirovali a užijete si jeseň so všetkými jej farbami a vôňami. A nezabúdajte - najkrajší módny doplnok je Váš úsmev! 

 

Lucia Minárová