Slovenská značka ponožiek HestySocks

Jednofarebné a nudné ponožky sú už dávno „out“. Aj ty si podľahol trendu farebných dizajnových ponožiek?

Slovenská značka HestySocks sa pýši širokým portfóliom dizajnov, z ktorých si skutočne vyberie každý. A nie len tým. Ponožky vyrábajú a navrhujú zásadne na Slovensku, ktorých kúpou môžete, okrem toho, že potešíte seba alebo blízkeho, podporiť aj domácu tvorbu a trh.

Pri výbere ponožiek by ste popri výbere dizajnu mali upriamiť svoju pozornosť aj na kvalitu prevedenia a materiál. Práve kvalita je jedným z hlavných cieľov, ktorý si značka HestySocks sľúbila dodržiavať už od začiatku. Ponožky sú preto vyrábané zásadne z vysokokvalitnej česanej bavlny, ktorá zabezpečí lepšie dýchanie nôh počas celého dňa a pôsobí aj príjemnejšie na nohe. Bavlna tvorí až 90% podielu zloženia, zvyšných 10% tvorí priestor vyhradený pre špeciálne materiály, ktoré zabezpečia, aby ponožky na nohe dobre sedeli a nestrácali svoj tvar. Jedným z takýchto materiálov je špeciálna lycra, vďaka ktorej vzory oplývajú výraznou farebnosťou. Svieže vzory a farebnosť sú základom navrhovania značky HestySocks.

Tento rýdzo slovenský produkt teší deti i dospelých. Stačí nakuknúť do našej širokej ponuky, kde nájdete darček na každú príležitosť. Veď kvalitné bavlnené ponožky sa predsa hodia vždy, no nie?